استراتژیهای نوین در مدیریت جهانی
برای ترویج مدیریت جهانی به سمت عدالت بیشتر و روند چندقطبی جهان و جهانی شدن اقتصاد بر اساس سود گسترده و فراگیر، میتوان اقداماتی را انجام داد. ایجاد فَرآیندهای بینالمللی برای تعامل و تضامین حقوق بشر و اصول دموکراسی در اجلاسهای جهانی مانند اجلاس سران گروه 20. تقویت همکاری و تعامل بین کشورها بر اساس احترام متقابل و انطباق با قوانین بینالمللی. ترویج اصول خوبنگری و حکومتی شفاف و شایسته در تمامی کشورها برای جلوگیری از فساد و نابرابریهای اقتصادی. تحریک نهادهای بینالمللی، نظیر سازمان ملل، برای پیگیری و اجرای تصمیمات اجلاسها و تضمین اجرای موافقتنامههای بینالمللی. توجه به نظرات و نیازهای کشورهای در حال توسعه و ترویج همکاری توازنطلبانه بین کشورهای مختلف برای تحقق توسعه پایدار و عادلانه. با اقداماتی از این دست، میتوان بهبود مدیریت جهانی و ترویج عدالت و معقولیت در سطح جهانی را تقویت کرد.
در زمینه ترویج مدیریت جهانی، چین و ایران میتوانند در زمینههای مختلفی با هم همکاری کنند. ایران و چین میتوانند همکاریهای اقتصادی خود را تقویت کرده و برنامههای مشترکی برای توسعه تجارت و سرمایهگذاریهای مشترک ارائه دهند.
دو کشور میتوانند در زمینه تبادل دانش و فناوری، توسعه صنایع دانش بنیان و ایجاد فضاهای نوآورانه همکاری کنند.
چین و ایران میتوانند در حفظ امنیت و پایداری منطقهای همکاری کنند و سعی کنند به راهکارهای مشترک برای حل مسائل منطقهای دست پیدا کنند.
دو کشور میتوانند در قبال مسائل بینالمللی مشترک نظیر ترویج دیپلماسی اقتصادی-سرمایهگذاری و تجاری و همچنین مدیریت امور جهانی و توسعه پایدار همکاری کنند.
داوود حبیبیفرد (گنجی)؛ مشاوره حوزه اصناف و کارشناس اقتصادی ایران
مطالب نوشتهشده در این مقاله برگرفته از نظرات شخصی نویسنده است و موضع رسمی بخش فارسی رادیو و تلویزیون مرکزی چین را منعکس نمیکند.