فارسی

فرصت طلایی شرکت‌های چندملیتی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی چین

CMG2022-08-17 16:24:41
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

مسئولان شرکت شِل همچنین خوش‌بینی خود درباره چشم‌اندازهای جداسازی، بهره‌برداری و ذخیره کربن در چین را ابراز داشته و آن را در کمک به چین برای تحقق هدف تولید حداکثری کربن تا 2030 و خنثی سازی کربن تا 2060، ضروری دانسته‌اند.

«جیسون وانگ» مدیر اجرایی شرکت‌های شِل در چین، گفت: ظرفیت ژئولوژیکی قابل توجه چین برای ذخیره کربن-حدود 2400 میلیاردتن ظرفیت ذخیره، که پس از ایالات متحده دومین محسوب می‌شود، فرصت فراوانی برای کار ایجاد کرده است.

وی افزود: چین بیش از 40 پروژه پایلوت جداسازی، بهره‌برداری و ذخیره کربن با ظرفیت کلیِ سه میلیون تن دارد.

افزایش همکاری میان شرکت‌های چندملیتی انرژی و بازیگران محلی در بخش انرژی چین نه تنها به تضمین تامین انرژی کشور کمک می‌کند بلکه پایداری زنجیره صنعتی انرژی جهانی و زنجیره تامین را نیز تضمین می‌نماید.

«لوئو جوئوشیان» رئیس واحد اطلاعات و تحقیقات در «موسسه تحقیقات اقتصادی و توسعه‌ای سینوپِک»، می‌گوید: چین ظرفیت بازاری دارد که هیچ کشور دیگر توان رقابت با آن را ندارد.

وی افزود: تقاضای روزافزون چین به انرژی و گذار سبز آن برای جایگزین کردن سوخت‌های فسیلی با سوخت‌های پاک‌تر فرصت‌هایی را در اختیار بازیگران خارجی حوزه انرژی از جمله شِل، بریتیش پترولیوم و اکسون موبیل قرار می‌دهد تا کسب و کار خود را در خارج گسترش دهند.

دولت چین اخیرا طرحی را برای اجرای برنامه‌های اشتغال در ازای مشوق با تمرکز بر حوزه‌های کلیدی مانند انرژی به ویژه برق، نفت و خطوط گاز و انر‌ژی‌های تجدید پذیر به تصویب رسانده که طبق گفته لوئو فرصت‌های فراوانی به شرکت‌های چندملیتی به منظور توسعه انرژی‌های تجدید پذیر در کشور داده است.

چین سال گذشته 380 میلیارد دلار در حوزه انرژی‌های پاک هزینه کرد که بسیار بیشتر از 260 میلیارد دلار اتحادیه اروپا و 215 میلیارد دلاری است ایالات متحده هزینه کرده‌اند. همچنین تقریبا 80 درصد تمام فروش خودروهای الکتریکی در چین و اروپا هستند و در عین حال 90 درصد هزینه‌کرد در بخش زیرساخت خودروهای الکتریکی در چین، اروپا و آمریکا هستند.

首页上一页12 2
Messenger Pinterest LinkedIn