فارسی

تلاش تسلیحاتی آمریکا در فضا

CMG2023-06-02 15:14:42
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

در دومین روز پس از اولین پرواز تجاری هواپیمای مسافربری بزرگ C919 چین، رسماً اعلام شد که چین، مرحله "فرود بر ماه" را که بخشی از برنامه اکتشاف ماه با فضاپیمای سرنشین دار است را آغاز کرده است و هدف کلی آن، اولین فرود فضاپیمای سرنشین دار چینی در ماه تا سال 2030 است.

روز سه شنبه همین هفته 30 می، سفینه فضایی سرنشین دار Shenzhou-16 با موفقیت وارد مدار تعیین شده خود شد. سه فضانورد سرنشین این سفینه وارد ایستگاه فضایی چین شدند و صحنه معروف «گردهمایی فضایی» را بازسازی کردند. سپس، دو خدمه Shenzhou با وظایف خدمه در ایستگاه فضایی چین حین چرخش در مدار آشنا خواهند شد.

هیجان ملت چین به دلیل پیشرفت تاریخی در صنعت هوانوردی هنوز از بین نرفته است و شگفتی های بزرگی در حوزه فضاپیمایی سرنشین دار چین نمایان شده است. بیان غرور ملی و احساس موفقیت ملت چین دشوار است زیرا ما دائما شاهد تحقق رویاهای ملی دوردست خود هستیم.

در میان خدمه سه نفرهShenzhou-16، گوی های چائو که عینک بر چهره دارد، استاد 36 ساله دانشکده فضانوردی در دانشگاه بی هانگ چین است. او یک فضانور متخصص بار و فردی غیرنظامی است که در اولین پرتاب فضاپیمای سرنشین دار چین شرکت دارد. خدمه Shenzhou-16 در طول مأموریت فضایی برای کاربرد و توسعه ایستگاه فضایی، حدود پنج ماه در ایستگاه خواهند ماند و آزمایش‌هایی را در مدار علم و محموله‌های کاربردی انجام می‌دهند. این نشان می دهد که تحقیقات علمی چین در فضا وارد مرحله شروع جدید و ملموس تری شده است. چنین قدمی بسیار مهم است و احتمالات آینده نامحدودی دارد.

در مقیاس هوانوردی، اکتشاف جهان پهناور در صنعت هوافضا نشان دهنده بالاترین و دورترین دستاوردهای دست یافتنی توسط علم بشر است. این دانش از زمان پیدایش، برای تمام بشریت اهمیت داشته است و اوج فناوری‌های پیشرفته و دقیق را در خود جای داده است. این نه تنها کنجکاوی اولیه و اساسی و میل به کاوش در جهان ناشناخته را برآورده می سازد، بلکه انگیزه فزاینده ای برای نوآوری و کاربرد فناوری ایجاد می کند.

تاکید بر این نکته مهم است که چین همیشه به استفاده صلح آمیز از فضا متعهد بوده است. هر پیشرفتی در صنعت هوافضای چین نه تنها متعلق به چین بلکه به جهان است. این سخنی گزاف نیست و چین مدت‌هاست که آمادگی خود را برای همکاری ایستگاه فضایی چین با همه کشورهای عضو سازمان ملل متحد اعلام کرده است و روحیه همکاری را به طور فعال حفظ می‌کند. پیشرفت چین در اکتشافات فضایی در زمانی صورت می‌گیرد که تلاش‌های اکتشاف فضایی در جهان نسبتاً راکد مانده است. این نکته، نیروی موثری برای تقویت روحیه دانشمندان جهان ایجاد کرده و موجی از اکتشافات فضایی ایجاد کرده که آثار مثبت بسیاری دارد.

12全文 2 下一页
Messenger Pinterest LinkedIn