فارسی

آنچه باید مهار شود تغییرات آب و هوایی است یا صنعت انرژی جدید چین؟

cmg2024-06-30 16:42:17
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

در حال حاضر، چین با بیش از 100 کشور و منطقه در پروژه‌های انرژی سبز همکاری می‌کند. گزارش «آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر» نشان می‌دهد که در طول 10 سال گذشته، میانگین هزینه تولید برق در هر هزار کیلووات ساعت در خصوص دو نوع پروژه تولید برق بادی و فتوولتائیک به ترتیب بیش از 60 درصد و 80 درصد کاهش یافته است که این تحول اکثرا مدیون صنعت انرژی جدید چین است.

اما این بدان معنا نیست که همه کشورها به این مساله نگاه مثبت دارند. متأسفانه شاهدیم ایالات متحده و اتحادیه اروپا که به طور شفاهی با نقش صنعت انرژی جدید در مقابله با تغییرات اقلیمی موافق هستند، اما تمام تلاش خود را می‌کنند تا از ورود محصولات صنعت انرژی جدید چین مانند خودروهای برقی به بازارهای خود جلوگیری کنند.

آمریکا تعرفه‌های 100 درصدی را بر خودروهای برقی چینی اعمال کرده، اقدامی که خودروهای برقی چینی را از بازار ایالات متحده حذف می‌کند. علاوه بر این، ایالات متحده همچنین سیاستهای بازدارنده مشابه را در برابر محصولات فتوولتائیک چینی اتخاذ کرده است. در اروپا، کمیسیون اروپا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تعرفه اضافی تا 38.1 درصد بر خودروهای الکتریکی وارداتی از چین اعمال خواهد کرد.

این کشورها با استناد به بهانه‌هایی مانند «مازاد ظرفیت» به اعمال این سیاست‌های بازدارنده می‌پردازند در حالیکه در واقع، توسعه چشمگیر صنعت انرژی جدید چین به زنجیره کامل صنعتی و سیستم زنجیره تامین چین متکی است و رقابت پذیری برتر آن در جهان نیز نتیجه رقابت‌های بازار است.

首页上一页12 2
Messenger Pinterest LinkedIn