پیشتازی چین در تحول انرژی ب اتکا به نیروهای تولیدی با کیفیت جدید
ترویج تحول و ارتقای انرژی سنتی با اتکا به نیروهای تولیدی با کیفیت جدید
توسعه نفت و گاز چین در حال حاضر به ژرفدریا و نواحی با عمیق 10 هزار متر کشیده شده و دشواریهای آن در حال افزایش است. بدین ترتیب، به منظور تولید پایدار و افزایش تولید برق، لازم است تا تلاشهای بیشتری برای تحقیق و توسعه تجهیزات فنی انجام شود.
چین در حوزه مصرف انرژی از طریق اقدامات اصلاحی برای کاهش مصرف انرژی و انتشار کربن در زمینههای کلیدی مثل صنعت، حمل و نقل، ساخت و ساز و کشاورزی، به شماری از فناوریهای کاربردی کربنزدایی عمیق دست یافته و به کاربرد فناوریهای کاهش انتشار کربن و کربن منفی سرعت بخشیده است.
پیشبرد ادغام میدانی عمیق و نوآوری انرژی با اتکا به نیروهای تولیدی با کیفیت جدید
بزرگترین ویژگی دور جدید انقلاب فناوری و تحول صنعتی، ادغام عمیق انرژی جدید و فناوری دیجیتال به عنوان «نیروی محرکه دوگانه» انقلاب فنی و صنعتی جاری است. از یک سو، با استفاده از فناوریهای دیجیتال مثل اینترنت اشیاء، کلانداده، محاسبات ابری و هوش مصنوعی به اهداف مدیریت هوشمند فرآیند تولید و مصرف انرژی، بهبود بازده مصرف انرژی، فعالسازی قالبها و مدلهای جدید کسبوکار از جمله نیروگاههای مجازی و پلتفرم های داده های بزرگ انرژی می رسیم؛ از سوی دیگر، این امکان هم فراهم می شود که انرژیهای تجدیدپذیر به منبع انرژی سبز برای تکامل مداوم فناوری دیجیتال تبدیل می شود.
توسعه نیروهای تولیدی با کیفیت جدید مسیر کلیدی برای تحول انرژی سبز و کمکربن چین و تضمین امنیت انرژی است. چین با افزایش سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه فناوریهای انرژی جدید، بهینه سازی ساختار انرژی، ترویج تحول دیجیتال انرژی و تقویت همکاری بینالمللی میتواند به شکلی موثر به چالشهای دوگانه توسعه اقتصادی و محدودیتهای زیستمحیطی پاسخ دهد و راهحلهای چینی را برای انقلاب انرژی جهان ارائه دهد.