فارسی

نقش برندهای چینی در قدرتمند کردن این کشور

CMG2022-05-11 17:05:37
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

در سالهای اخیر با رشد صنعت و داد و ستد در میان مردم جوامع مختلف و همچنین بزرگ تر شدن بازارهای مالی در دنیا، نیاز، نقش اصلی را در قدرتمند سازی برند‌ها و اقتصاد کشورها بازی کرده است. در بازار رقابتی و جهانی امروز، داشتن برندی قوی و مؤثر که پاسخ‌گوی نیاز مشتری باشد مزیت عمده‌ای به شمار می‌رود.

از طرف دیگر برندها مظهر رقابت پذیری کشورها و همچنین شرکت‌های صاحب آنها هستند. در سال‌های اخیر، برندهای چینی عملکرد چشم‌گیری در بازارهای داخلی و بین‌المللی از خود نشان داده‌اند و نشاط را به اقتصاد ملی این کشور وارد کرده‌اند.

در مجموع 143 شرکت چینی در سال 2021 وارد فهرست فورچون گلوبال 500 شدند و بدین‌ترتیب چین را در صدر این رتبه بندی قرار دادند. بر اساس گزارش موسسه مشاوره بریتانیایی «برند فاینانس»، در سال 2022 ارزش کل برندهای چینی به 1.6 تریلیون دلار یا 19 درصد از ارزش کل برند در رتبه بندی فهرست برند فورچون گلوبال 500 رسید.

بهبود پایداری در ظرفیت نوآوری

بر اساس اعلام شرکت صنایع پیشرفته راه‌آهن چین که یک شرکت تابعه از گروه راه‌آهن دولتی چین به شمار میرود، ماشین تونل‌زنی بزرگ تولید این کشور در تاریخ 22 آوریل از خط تولید شهر جنگ‌جوئو واقع در استان هه‌نان در مرکز چین خارج شد.

این شرکت اعلام کرد که دستگاه تونل‌زنی عظیم خود را که «جِنگ‌شیان» نامیده است، دارای قطری معادل 15.09 متر و وزنی برابر با 4400 تن است و همچنین از چندین حق ثبت اختراع انحصاری برخوردار است.

به گفته جوئو پوجوئو، مدیر کل شرکت صنعت فناوری پیشرفته راه آهن چین، این شرکت با قدرت فنی بالای خود تمرکز بر بخش حفاری تونل را ادامه خواهد و در پروژه چین برای ساخت تونل در جهان مشارکت خواهد کرد. وی همچنین افزود که محصولات این شرکت به بیش از 30 کشور و منطقه در سراسر جهان صادر می شود و برای پنجمین سال متوالی رتبه اول را در تولید و فروش به خود اختصاص داده است.

کاوش مداوم در بازار خارج از کشور

بطور روزانه بر تعداد برندهای چینی که در فهرست کالاهای ارزشمند، نوآورانه و زنجیره‌های صنعتی و بین‌المللی قرار می‌گیرند افزوده می شود. سال گذشته، گروه لنوو (Lenovo) که اکنون به یک غول فناوری چینی تبدیل شده است، بیش از 7.2 میلیون دستگاه از طریق قطارهای باری بین چین و اروپا به کشورها و مناطق امتداد کمربند و جاده صادر کرد.

فروش جهانی گوشی‌های هوشمند برند چینی وان‌پلاس در سال 2021 به 12 میلیون دستگاه رسید و بیش از 80 درصد آن در بازارهای خارج از کشور بود. همچنین شرکت استارتاپی خودروهای الکتریکی نیو قصد دارد تا در سال جاری محصولات و خدمات بیشتری را در کشورهای اروپایی مانند آلمان، هلند و سوئد عرضه کند.

12全文 2 下一页
Messenger Pinterest LinkedIn