فارسی

اپیدمی کرونا روند باثبات اقتصاد چین را تغییر نخواهد داد

CMG2022-05-17 10:01:10
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

اداره ملی آمار چین 16 مه در یک کنفرانس مطبوعاتی داده‌های اقتصادی ماه آوریل را اعلام کرد. تحت تاثیر شرایط پیچیده بین المللی و همه گیری داخلی، شاخص های اصلی اقتصادی چین در ماه آوریل کاهش یافت. سخنگوی اداره آمار چین خاطرنشان کرد: این یک تغییر کوتاه مدت و ناشی از تأثیرات همه گیری است و عملکرد اقتصادی باثبات چین را تغییر نمی دهد و ویژگی‌های اقتصاد چین مانند انعطاف‌پذیری کافی، پتانسیل بزرگ و فضای وسیع را تغییر نخواهد داد.

همین روز، شهر شانگهای در کنفرانس مطبوعاتی در مورد پیشگیری و کنترل اپیدمی کرونا اعلام کرد که در حال حاضر، 15 منطقه از 16 منطقه این شهر به صفر مورد مبتلا اجتماعی دست یافته اند و شانگهای از ژوئن تولید و زندگی عادی خود را از سر خواهد گرفت.

با نگاهی به داده‌های منتشر شده توسط مقامات چینی به سادگی می‌توان فهمید که مزیت بازار بزرگ چین همچنان آشکار است و روند عملکرد اقتصادی باثبات آن ادامه دارد؛ به عنوان مثال، میزان کل خرده فروشی کالاهای مصرفی سراسر چین در ماه آوریل به 2.9 تریلیون یوان و کل حجم واردات و صادرات به 3.2 تریلیون یوان رسید. در عین حال، روند حرکت اقتصاد چین به سمت توسعه با کیفیت بالا تغییر نکرده است. در ماه آوریل، ارزش افزوده تولیدات فناوری پیشرفته نسبت به دوره مشابه سال گذشته 4 درصد افزایش یافت و بهتر از همه صنایع بود. از ژانویه تا آوریل، سرمایه گذاری در صنایع فناوری پیشرفته 22 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت و نسبت سرمایه گذاری در تمام بخش‌های دیگر وضعیت بهتری داشت.

چین با یک بازار عظیم بیش از 1.4 میلیارد نفری و بیش از 400 میلیون نفر با درآمد متوسط، در کنار بهره بردن از یک سیستم صنعتی کامل و یک بخش تولید با ظرفیت عرضه قوی، همراه با گسترش مستمر گشایش، در پی ترویج ساخت و ساز منطقه تجاری آزاد است و شرایط مساعد برای رشد اقتصاد چین در بلندمدت تغییر نکرده است.

به این سبب شرکت های جهانی به سرمایه گذاری واقعی در چین ادامه می دهند. در چهار ماه اول سال جاری، استفاده از سرمایه خارجی در سراسر چین به 478.61 میلیارد یوان رسید که نسبت به سال قبل 20.5 درصد افزایش داشته است. چه راهی بهتر از سرمایه گذاری واقعی برای نشان دادن اعتماد سرمایه گذاران خارجی به اقتصاد چین هست؟

Messenger Pinterest LinkedIn