فارسی

همکاری چین با کشورهای خارجی در زمینه کمک به امنیت غذایی جهان

CMG2022-08-18 15:05:44
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

از ابتدای سال جاری میلادی، به دلیل تاثیر اپیدمی کرونا، شرایط نامساعد اقلیمی، مناقشات ژئوپلتیکی و دیگر عوامل،‌ زنجیره صنعتی غذای جهانی و زنجیره تامین آسیب دیده و امنیت غذای جهان با چالش‌های جدی روبرو شده است.

چین به عنوان بزرگترین تولید کننده غلات جهان نه تنها قاطعانه نیاز داخلی را پاسخ گفته بلکه کمک‌های مثبتی نیز برای پرداختن به مسائل امنیت غذایی جهان انجام داده است. چین مناطق همکاری کشاورزی با کشورهای در حال توسعه ایجاد کرده، همکاری کشاورزی با بیش از 140 کشور و منطقه داشته و بیش از هزار فناوری کشاورزی را برای کشورهای در حال توسعه ترویج داده و سبب شده تا میانگین برداشت غلات در مناطق پروژه‌ها 30 تا 60 درصد افزایش داشته باشد.

«آن هوی» یکی از استان‌های مهم چین در عرصه کشاورزی شاهد ظهور شماری از شرکت‌های کشاورزی بوده که به احیای زمین‌های بایر پرداخته،‌ فناوری‌های کشاورزی را توسعه و ترویج داده و گونه‌های با کیفیت غلات را ارتقاء داده‌اند. این استان همچنین گروهی از خارجی‌ها را به خود جذب کرده تا بیایند و پیشرفت را بیاموزند.

در ماه آگوست و در مزرعه «تریلیون لی» زیمبابوه، 300 هکتار گندم سبز و وارد مرحله گره‌خیزی شد. دو ماه بعد،‌ گندم‌ها می‌رسند، برداشت می‌شوند و به کمیته بازاریابی غلات در زیمبابوه ارسال می‌شوند تا امنیت غذایی محلی را تضمین نمایند.

بیش از یک دهه قبل اینجا زمین بایری بود که در آن علف‌های هرز رشد می‌کردند. در سال 2010 «گروه احیای کشاورزی استان آن هوی» و زیمبابوه مشترکا شرکت با مسئولیت محدود توسعه کشاورزی "وان جیان" را تاسیس و توافق همکاری در زمینه توسعه کشاورزی برای کمک به احیای زمین‌های بایر امضاء کردند.

«یوان هوی» مدیرعامل شرکت توسعه کشاورزی وان جیان در این باره گفت: ما روی سه مزرعه کار می‌کنیم و ذرت، دانه سویا، گندم، سیب زمینی و دیگر غلات را کشت می‌کنیم. طی 10 سال گذشته، حدود 150 هزار تن غله برای زیمبابوه تولید کرده‌ایم.

علاوه بر تولید غذا، تاسیس این شرکت نیز به ایجاد شغل‌های بیشتر برای این ناحیه محلی کمک کرده است. این شرکت در تمام طول سال 500 شغل ایجاد کرده و دو هزار کارگر فصلی را به کار گرفته است.

در حالیکه شرکت‌ها و تکنسین‌های کشاورزی چینی در حال ظهور هستند، گروهی از خارجی‌ها نیز به چین می‌آیند تا از «تجربه توسعه» درس بیاموزند و به دنبال به کارگیری فناوری کشاورزی چین برای زادگاه خود و ترویج کشاورزی مدرن هستند.

دکتر «علی» 32 ساله اهل کشور سودان و در خانواده‌ای کشاورز در ایالت «سِنار» در سودان جنوبی به دنیا آمده است.

12全文 2 下一页
Messenger Pinterest LinkedIn