فارسی

دیدار وزیر بازرگانی چین با مدیرعامل اپل

CMG2024-10-25 17:05:48
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

به گزارش وب سایت وزارت بازرگانی چین، وانگ ون‌تائو وزیر بازرگانی چین روز جمعه 25 اکتبر با تیم کوک مدیرعامل اپل دیدار کرد و دو طرف در مورد توسعه تجاری اپل در چین و روابط اقتصادی و تجاری چین و آمریکا تبادل نظر کردند.

وانگ ون‌تائو گفت که چین از بهره بردن شرکت اپل از فرصتها، ادامه بازاریابی این شرکت در چین و حفظ همکاری با ثبات با شرکای چینی برای تحقق توسعه مشترک استقبال می کند. چین محیط کسب و کار خود را بیشتر بهینه خواهد کرد و به ارائه خدمات با کیفیت بالا به شرکت های سرمایه گذاری خارجی ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد که همکاری‌های اقتصادی و تجاری همراه با منافع مشترک و برد- برد بین چین و آمریکا همراستا با منافع اساسی هر دو کشور است و یک نیروی تثبیت کننده در روابط دوجانبه به شمار می‌رود. سوءاستفاده از موضوع امنیت ملی به مبادلات اقتصادی و تجاری عادی کمک نخواهد کرد. چین مایل است به بازگشت روابط اقتصادی و تجاری چین و ایالات متحده به مسیر توسعه سالم و باثبات از طریق مبادلات منظم بین دولتها و شرکتهای دو کشور کمک کند.

کوک نیز گفت که توسعه سریع چین به رشد سریع و پایدار اپل کمک می کند. این شرکت چین را به عنوان یک بازار مهم و شریک کلیدی در زنجیره تامین خود می داند و متعهد به توسعه بلندمدت در چین و افزایش سرمایه گذاری در زنجیره تامین، تحقیق و توسعه، تولید و سایر زمینه ها خواهد بود. اپل مایل است به ایفای نقش خود به عنوان پلی برای ارتقای ارتباطات و مبادلات در زمینه های اقتصادی و تجاری بین چین و ایالات متحده ادامه دهد.

Messenger Pinterest LinkedIn