فارسی

مستندی درباره تاکتیک بی‌رقیب چین در مهار کرونا

CMG2023-01-08 16:34:12
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

هماهنگی جامع میان پیشگیری از کرونا و توسعه اقتصادی

سه سال است که شیوع ویروس کرونا باعث اختلال در بسیاری صنایع در سراسر جهان شده است. بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، گردشگری جهانی پیش از پاندمی کرونا 3.5 تریلیون دلار به اقتصاد جهان کمک می‌کرد. در سال 2020 این رقم به 1.6 تریلیون دلار کاهش یافت.

دولت چین به شکلی جامع میان پیشگیری از اپیدمی و توسعه اقتصادی هماهنگی ایجاد کرد تا ثبات و توسعه اقتصادی تضمین شود.

تولید ناخالص داخلی (GDP) چین در سال 2020، 2.3 درصد رشد یافت و با بیش از 100 تریلیون یوان به تنها اقتصاد بزرگ دنیا تبدیل شد که در آن سال به رشد اقتصادی دست یافته است.

تولید ناخالص داخلی چین در سال 2021، 8.4 درصد رشد داشت و سریعترین نرخ رشد در 10 سال گذشته را به ثبت رساند. انتظار می‌رود کل حجم اقتصادی چین در سال 2022 از 120 تریلیون یوان عبور کند. احیا و توسعه اقتصاد چین به یک موتور مهم و نیروی پیش‌برنده برای احیای اقتصاد جهان تبدیل شده است.

بیش از 260 میلیون نفر از جمعیت 1.4 میلیارد نفری چین بالای 60 سال سن دارند و همین این قشر از جامعه را به آسیب‌پذیرترین گروه در مواجهه با ویروس کرونا تبدیل کرده است. حفاظت از سالمندان به یکی از وظایف مهم در مبارزه کنونی علیه اپیدمی تبدیل شده است. تا 28 نوامبر (7 آذر) هنوز حدود 25 میلیون سالمند واکسیناسیون نشده بودند. چین برای تشدید واکسیناسیون سریعا دست به کار شده است. برای مثال واکسن‌های استنشاقی را برای کسانی که نمی‌توانند واکسن تزریقی دریافت کنند، ارائه کرده است.

دولت چین اخیرا تلاش‌ها برای ثابت نگه داشتن قیمت و عرضه داروها از طریق تدابیر مختلف را افزایش داده است.

روند سه ساله مبارزه با اپیدمی کرونا به چین درس‌های زیادی آموخته و البته حس چگونه قوی شدن را نیز به چین داده است.

چین در مبارزه با ویروس کرونا همواره دیدگاه علمی و موشکافانه را حفظ کرده و قاطعانه به ابتکار راهبرد ضد اپیدمی پایبند بوده است.

آینده مملو از فرصت‌هاست. همزمان با احیای پیوسته صنایع گوناگون داخلی، چین و جهان نیز پیوند میان خود را بازسازی خواهند کرد و میزبان توسعه جدید خواهند بود.

首页上一页12 2
Messenger Pinterest LinkedIn