لذت تجربه سفر به چین با استفاده از برنامههای کاربردی گردشگری هوشمند
«اوموهوزا» نام یک بازرگان خانم رواندایی است که با یک لباس سفید زیبا مقابل یک دستگاه عکاسی هوشمند ایستاد و عکس گرفت، دستگاهی که اندکی بعد او را به عنوان یک زن شجاع و دلیر با ویژگیهای سنتی چینی به تصویر کشید.
اوموهوزا یک وبسایت مسافرتی را مدیریت میکند. او به گردشگران کشورهای آسیایی برای سفر به کشورهای قاره آفریقا از جمله رواندا، مصر و تانزانیا کمک میکند. در عین حال وبسایت او یک «بسته چین» دارد که برای مسافرانی که از آفریقا قصد دارند به چین بروند، آماده شده است.
بسیاری از بازدیدکنندگان خارجی در «نمایشگاه صنایع فرهنگ و گردشگری چین 2024» که اوایل ماه جاری میلادی در کلانشهر «تیانجین» (شمال چین) برگزار شد، تحت تأثیر فناوریهای نوین به کار گرفته شده در بخش گردشگری چین قرار گرفتند.
اوموهوزا گفت: این فوق العاده است. من واقعا علاقه مند خودروهای خودران و بسیاری از صحنههای گردشگری هوشمند شدم. شاید همکاری تجاری جدیدی را بتوان در آینده انجام داد.
بیشتر و بیشتر از چین روایت کنیم
خانم «النا جیتاری-پاری» بلاگر سفر از کشور مولداوی با گذاشتن یک هدست واقعیت مجازی روی سرش فورا به مکانهای مختلفی رفت تا چشماندازهای با شکوه کوهها و رودهای چین را تجربه کند.
او همچنین فورا متوجه فرا گرفتن نکات گشت و گذار در تیانجین از طریق یک سیستم همراه هوشمند گردشگری شد که به سادگی از فرد میخواهد در غرفهای که توسط «Midu»، شرکتی که بر هوش مصنوعی و مدلهای زبانی بزرگ تمرکز دارد، سؤال بپرسد.
جیتاری-پاری گفت: مسافرت در چین واقعا برای خارجیها آسان است! دیجتالیسازی و خدمات هوشمند جاذبههای گردشگری چین به یک روند جدید تبدیل شده و خارجیهایی مثل من میتوانند از تجربه یک سفر راحتتر در چین لذت ببرند.
وی با علاقه به گشت و گذار بیشتر در چین، یک بلاگر تمام وقت سفر شده و سفرها و تجربیات خود را در چین مستند میکند.
این خانم اهل کشور مولداوی تاکید کرد: خارجیها علاقه زیادی به توسعه فناوری چین دارند. من همیشه به مخاطبان خود توصیه میکنم که به چین بیایند و چیزهای متفاوتی ببینند.
ادغام عمیق فناوری و بخش گردشگری فرهنگی نه فقط مجموعهای از سناریوهای مصرف تجربی را ایجاد کرده بلکه به نیازهای جدید مردم برای سفر شخصی، تجربیات عمیق و فراگیر و مصرف خلاقانه پاسخ داده است.
دادهها نشان میدهد تا پایان سال گذشته میلادی، مقیاس بازار گردشگری فرهنگی دیجیتال از یک تریلیون یوان (140 میلیارد دلار) فراتر رفت و بیش از 30 درصد کل صنعت گردشگری فرهنگی را به خود اختصاص داد.