فارسی

برق خورشیدی نیرو محرکه سرسبزی مناظر بیابانی چین

CMG2024-10-28 16:17:15
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

«وانگ جی‌جون» رئیس پروژه کنترل بیابان زایی این شرکت فتوولتائیک می‌گوید: نصب صفحات در بیابان مستلزم برداشت منظم گرد و غبار است که ضخامت آن می‌تواند به چندین سانتیمتر برسد. گیاهان زیر این صفحات هم به آب نیاز دارند.

پژوهشگران متوجه شده‌اند این بیابان دارای منابع آب زیرزمینی قابل توجهی است. اگر چه آب آن بسیار شور است، اما می‌توان از آن برای آبیاری گیاهان بیابانی و مقاوم به نمک استفاده کرد.

این شرکت تصمیم گرفت از برق خورشیدی برای پمپ کردن آب استفاده کند.

یک چاه پمپی فتوولتائیک می‌تواند 133 هکتار زمین را با هزینه ساخت 215 هزار یوان آبیاری کند. در مقایسه با یک چاه پمپ الکتریکی که همان مساحت زمین را آبیاری می‌کند، انتظار می‌رود چنین چاه پمپی در سال اول 133 هزار یوان و از سال دوم سالانه 160 هزار یوان صرفه جویی کند.

جنگل‌کاری فتوولتائیک بیشتر شامل درختان سیاه تاغ و بید قرمز است. برخی از شرکت‌ها به دنبال همکاری با شرکت‌های فتوولتائیک برای تلقیح ریشه‌های درختان سیاه تاغ با عصاره «سیستانچ دسرتیکولا»، یک داروی گیاهی چینی، برای تولید محصولات بهداشتی و مشروبات الکلی چینی هستند.

در آکسو برنامه‌های امسال شامل اجرای آزمایشی جنگل‌های فتوولتائیک با سیستانچ دسرتیکولا، گسترش کشت سیستانچ دسرتیکولا به میزان 1333 هکتار و ایجاد پایگاه تولید بذر است.

با پیشرفت‌های صورت گرفته در علم و نوآوری، کنترل بیابان ‌زایی فتوولتائیک به عنوان یک رویکرد نویدبخش برای مدیریت بیابان‌زایی در حال ظهور است.

首页上一页12 2
Messenger Pinterest LinkedIn