فارسی

آشنایی با تدابیر اصلاحات چینی در عصر جدید/قسمت یک: به سخت ترین مکانها حمله کنیم و بلندپروازانه ترین اهداف را دنبال کنیم

CMG2024-07-12 15:09:11
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

سال 2013، چین به یک پیچ تاریخی جدید رسید و با یک سری مسائل مهم جدید روبرو شد. شی جین پینگ که به مدت یک سال قدرت را به دست آورده ، وضعیت را به درستی ارزیابی کرده، مسیر تاریخی جدید توسعه چین را هدایت کرده و روند اصلاحات چین را ورود به یک "منطقه آب عمیق" توصیف کرده است.

بر اساس این موضع گیری جدید، سومین جلسه عمومی هجدهمین کمیته مرکزی حزب کمونیست چین «تصمیم کمیته مرکزی حزب کمونیست چین در مورد چند موضوع عمده در رابطه با تعمیق اصلاحات»را که به ریاست شی جین پینگ مطرح شده بود، بررسی و تصویب کرد ، در پی سومین جلسه عمومی یازدهمین کمیته مرکزی حزب کمونیست چین در سال 1978، اصلاحات زمان سازی دیگری را به پیش برده است. با در نظر گرفتن این به عنوان نقطه شروع جدید، تحت رهبری شی جین پینگ، چین برای تعمیق کامل اصلاحات و کشف عمیق ترین بخش "منطقه آب عمیق" به جلو حرکت کرده است.

عکاسی هوایی از پارک های ملی در منطقه جدید «شیونگ آن» .

آوریل 2017، چین درخصوص ایجاد منطقه جدید شیونگ آن تصمیم گرفت ، این شهر نه تنها شهری با مزایای کارت های تجاری هوشمند، سبز و نوآورانه به حساب می آید ، بلکه یک شهر جدید در جریان مدرن سازی به سبک چینی و نمونه ای برای کلان شهر مدرن در جهان به شمار می رود.

شاید برخی بپرسند تعمیق همه جانبه اصلاحات با اصلاحات قبلی چه فرق می کند؟ شی جین پینگ به عنوان رهبر اصلاحات در عصر جدید پاسخ داد. اکنون که اصلاحات چین وارد «منطقه آب عمیق» شده است، می‌توان تصور کرد که راه اصلاحات که مملو از تندبادهای پرشتاب و خطرناک است، چقدر شیب‌دار است و مسئولیت‌ها و مأموریت‌هایی که اصلاح‌طلبان به دوش می‌کشند چقدر سخت است. شی جین پینگ برای بیان آرزوهای اصلاح طلبان در عصر جدید، به نقل شعری از «سو شی»، شاعر بزرگ سلسله «سونگ» ندای اصلاح طلبان امروز را بیان کرده است . او دراین باره می گوید: به سخت ترین مکان ها حمله و بلندپروازانه ترین اهداف را دنبال می کنیم. اهداف طرح راهبردی برای تعمیق همه جانبه اصلاحات پیشنهاد شده توسط شی جین پینگ هم تئوری علمی و هم مسیرهای اجرایی مؤثر دارد و غنی‌ترین، جامع‌ترین و سیستماتیک‌ترین طرح اصلاحات را از زمان اجرای سیاست اصلاحات و گشایش در سال 1978 توسط چین تشکیل می‌دهد.

مطابق با این طرح ، هدف کلی تعمیق همه جانبه اصلاحات مشخص شده است، شی جین پینگ ابتدا طرحی را برای ارتقای ساخت نهادهای ملی و سیستم های حکومتی در عصرجدید ترسیم کرد. با تمرکز بر ارتقای نوسازی نظام حکمرانی ملی و توانمندی های حکمرانی به عنوان محور اصلی و برجسته سازی خط اصلی سازندگی نهادی، این بارزترین ویژگی استراتژی تعمیق همه جانبه اصلاحات است، زیرا در مدیریت کشور، نظام نقش اساسی ، کلی و بلند مدت ایفا می کنند. علاوه بر این، او 190 اقدام اصلاحی را پیشنهاد کرد که برای حاکمیت قانونمدار اهمیت زیادی دارند و حاکمیت قانونمدار جامع را قوی‌ترین تضمین نهادی برای تعمیق همه جانبه اصلاحات می‌دانند.

首页上一页123全文 3 下一页
Messenger Pinterest LinkedIn