فارسی

انتخاب شرکت‌های آلمانی برای تداوم سرمایه گذاری در چین مخالفتی خاموش با «سیاست‌زدگی گسترده»

CMG2024-08-15 16:53:20
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

«ماهی که در آب شنا می‌کند بهتر از همه کیفیت خوبی یا بدی آب را می‌داند». این شرکت‌های آلمانی که با رسیدن به پول واقعی دست به انتخاب زده‌اند، بیشترین حرف را در خصوص چگونگی وضعیت بازار چین می‌زنند.

بیش از 500 شرکت آلمانی در «تای‌تسانگ» مستقر هستند، خودروسازی «فولکس‌واگن» 2.5 میلیارد یورو برای توسعه تولید و مرکز نوآوری خود در «هه‌فی» سرمایه گذاری کرده، خودروسازی «ب‌ام‌و» نیز 2.5 میلیارد یورو برای توسعه کارخانه «شن‌یانگ» خود سرمایه گذاری کرده و «نخستین مرکز آلمانی فدراسیون فدرال شرکت‌های کوچک و متوسط آلمان» در شن‌یانگ افتتاح شده است.

اینها همه رأی اعتماد و اطمینان به فضای کلی کسب و کار، زیرساخت‌ها و ارزیابی فراگیر پایه زنجیره صنعتی چین است.

برای شرکت‌های آلمانی یافتن یک بازار با رشد ثابت و چشم اندازهای گسترده مثل چین در سراسر جهان، آسان نیست.

این اعتماد و اطمینان همچنین در استقرار راهبردی بلند مدت سرمایه گذاری در چین انعکاس یافته است.

بخشی قابل توجه از سرمایه گذاری آلمان در چین طی سال‌های اخیر بخاطر این واقعیت است که شرکت‌های آلمانی سودهایی را که در چین به دست آورده‌اند به شرکت‌های خود در چین اضافه کرده‌اند. از یک سو این نشان دهنده آن است که شرکت‌های آلمانی در واقع به سود هنگفتی از بازار چین دست یافته و از سوی دیگر نشان می‌دهد که شرکت‌های المانی درباره شرایط چینِ امروز و فردا خوش بین هستند.

این انتخاب قاطعانه شرکت‌های آلمانی باید همچنین یک یادآور برای برخی اروپایی‌ها باشد. آیا باید همچنان بر توهمات روایت «ریسک زدایی» اصرار ورزند؟

شرکت «سامسونگ» کره جنوبی، طرح خود را در چین در صنایع با فناوری پیشرفته مانند تراشه‌ها، نمایشگرهای OLED و باتری‌های انرژی جدید تسریع بخشیده و شرکت «فاکس‌کان» اخیراً سرمایه گذاری خود را در «جِنگ‌جوئو» افزایش داده است.

شرکت‌های اروپایی که پایه خوبی برای همکاری با چین دارند و مزایای پیشگام بودن معینی در توسعه کیفی چین و گشایش سطح بالای چین به جهان خارج را دارند، دلیلی ندارند که خود را فلج کنند و شادابی خود را از بین ببرند تا خودخواهی سیاسی نیروهای خاصی را برآورده کنند.

首页上一页12 2
Messenger Pinterest LinkedIn