فارسی

مدیر اجرایی برنامه محیط زیست سازمان ملل: چین از هدف وعده داده شده خود در زمینه انرژی های تجدیدپذیر فراتر رفته است

CMG2023-09-16 16:31:43
Share
Share this with Close
Messenger Pinterest LinkedIn

اینگر اندرسن، مدیر اجرایی برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد، در مصاحبه اختصاصی با رادیو و تلویزیون مرکزی چین که شامگاه جمعه 15 سپتامبر پخش شد، اظهار داشت که مفهوم چین در مورد "آب های زلال و کوه های سرسبز کوه هایی از طلا و نقره هستند" را پسندیده است. وی چین را به خاطر تحقق اهدافش در انرژی های تجدیدپذیر که بیش از هدف تعیین شده است مورد تحسین قرار داد و توسعه سریع صنعت خودروهای الکتریکی چین را عالی ارزیابی کرد. بخش‌هایی از این مصاحبه را در زیر می‌خوانید:

مجری: روز 15 اوت امسال اولین روز ملی اکولوژی چین بود. اقدامات چین در توسعه سبز و مسیر مدرن سازی چین را که بر همزیستی هماهنگ انسان و طبیعت تاکید دارد، چگونه ارزیابی می کنید؟

اندرسون: از این که شاهد اقدامات چین هستم بسیار خوشحالم. من مفهوم شاعرانه ارائه شده توسط چین را دوست دارم - "آب های زلال و کوه های سرسبز کوه هایی از طلا و نقره هستند." فکر می کنم چنین بیان شاعرانه ای می تواند بیشتر در بین همه طنین انداز شود، زیرا بسیاری از افراد اصطلاحات فنی مانند کنترل افزایش دما در 1.5 درجه سانتیگراد، گازهای گلخانه ای و غیره را درک نمی کنند. من واقعا خوشحالم که چین در روز ملی اکولوژی برای جلب توجه کل کشور به این موضوع اشاره می کند. این بیان چینی درباره زندگی پایدار، بیان چینی درباره محافظت مشترک از کره زمین و بیان چینی از توسعه مشترک و فقرزدایی است. دستیابی به این اهداف بدون آسیب رساندن به محیط زیست تحقق یافته است. در سراسر جهان، مردم همواره این تصور را داشته اند که "ثروتمند شدن منجر به آلودگی می شود، درست است؟" در طول صدها سال، همه کشورها در نتیجه تلاش‌ها برای ریشه‌کن کردن فقر، به مقدار زیادی آلودگی ایجاد کرده‌اند. وقتی پول کافی داشته باشید، می توانید آلودگی را پاکسازی کنید. اما فکر می‌کنم مردم اکنون متوجه شده‌اند که دیگر نمی‌توانند این راه را طی کنند. روز ملی اکولوژی چین و مفاهیم و اصول مرتبط نشان می دهد که مردم دریافته اند که ما راه بهتری برای توسعه داریم، باید در هماهنگی با طبیعت زندگی کنیم و باید برای زندگی در جهانی عاری از آلودگی تلاش کنیم.

مجری: چین متعهد شده است که به اوج انتشار دی اکسید کربن تا سال 2030 و کربن- خنثی تا سال 2060 برسد. نظر شما در مورد مسیر توسعه سبز چین و سهم چین در مدیریت محیط زیست جهانی و تغییرات اقلیمی چیست؟

اندرسون: صدای چین واقعا مهم است. اقدامات چین در داخل از اهمیت بسیار برخوردار است و اقدامات چین در سطح بین المللی نیز دارای اهمیت است. به انرژی های تجدیدپذیر اشاره کردم. شایان ذکر است، چین تعهداتی را پذیرفته و از تعهدات خود در زمینه انرژی های تجدیدپذیر فراتر رفته است. چین اکنون از هدف وعده داده شده خود در زمینه انرژی های تجدیدپذیر تا سال 2025 فراتر رفته است. از نظر حکمرانی، می‌خواهم بگویم که چین به‌عنوان یک جامعه اقتصادی پیشرو و کشوری با انتشار گازهای گلخانه‌ای که شجاعت تحمل مسئولیت‌های خود را دارد، از ابتدا تا انتها در مذاکرات آب‌وهوایی شرکت کرده است. من تلاش‌های مذاکره‌کننده ارشد و فرستاده ویژه چین در امور تغییرات اقلیمی، شی جن هوا، تحت رهبری رئیس‌جمهور شی، که نقش بزرگی در پیشبرد مذاکرات داشته است را تحسین می‌کنم.

12全文 2 下一页
Messenger Pinterest LinkedIn